RSS

När det passar som bäst

Det sägs att Joakim Lindengren, känd serietecknare, en gång fick gliringar av sitt sällskap när han under en fjällvandring släpade runt på glas och utrustning för att tillreda drinken dry martini. Det är väl inget att släpa på när man är ute och fjällvandrar!

Men när de senare satt där vid den porlande fjällbäcken med var sin draja var det uppenbart att Lindengren hade haft rätt. Var det någon gång man skulle dricka dry martini så var det såklart här och nu!

Jag tänkte på det häromdagen när jag läste om den lilla bärbara espressomaskinen Handpresso Wild som är just framtagen för friluftsliv. Den levererar en utmärkt espresso i precis rätt ögonblick.

Så lyssna inte på vad de praktiska tråkmånsarna säger utan unna dig den där grejen du gillar just när det passar som bäst!

Sorry, comments for this entry are closed at this time.