RSS

Unna dig ett säkert kort – Melker!

Min fru och jag har startat 3 företag det senaste året. För en vecka sedan öppnade vi tillsammans med vänner en butik på 250 kvm i Sickla köpkvarter, Katarina och Vänner. Köket är snart ombyggt  men byggdammet retar fortfarande näsorna i hela huset. Barnen är 3 och 6 år gamla. Vi kan konstatera att tid är en bristvara.

När bröllopsdagen infann sig den 5e september i år så ville vi fira på någon fin restaurang. Det finns ju många att välja mellan. För tio år sedan så hade vi koll på de flesta men i dessa dagar så finns varken pengar eller tid. Vi är mycket kräsna när det gäller helhetsupplevelsen, särskilt när man skall spendera mycket pengar och en sällsynt ledig afton. Så hur hittar man då en restaurang som garanterat ger oss bra service, god mat och en afton att minnas?

Det finns ju mängder av krogguider att konsultera. Dagstidningarna har givit sina betyg. Ett problem är den ojämna kvalitén hos många restauranger. SvD kan vara lyriska ena dagen och vi kan ha oturen att få en dålig service nästa. Det vore hemskt.

Så vart går man då för att vara säker på en helafton i goda händer? Vem har förstått att tänka på alla detaljer och utbildar sin personal i detta sätt att tänka? Jo, Melker Andersson, denne mästare inom restaurang- och barbranschen.

Vi har besökt Grill och Kungsholmen ett antal gånger. Vi har alltid gått därifrån leende. Nu var vi redo för något nytt.

Kunde det vara så att Le Rouge i Gamla Stan är lika bra som Melkers övriga etablisemang? Svaret är ett rungande JA!!!

En afton där är som att äta en teatermeny, gå på en teaterföreställning och sedan ta en drink efteråt. På samma ställe! Oxryggen är den godaste kötträtt jag någonsin ätit och det säger inte lite. Underhållningen var fantastisk och passade perfekt i denna konceptrestaurang.

Så, unna dig ett säkert kort nästa gång du går på restaurang – besök Melker!

  1. 1 Comment(s)

  2. By UllaMi on Sep 24, 2009 | Reply

    ”Ingen kärlek är mer äkta, än kärleken till mat.”
    George Bernard Shaw (1856-1950)

Sorry, comments for this entry are closed at this time.