RSS

Unna dig en extra

Vår vän Nils skrev till oss och kommenterade på inlägget om Chevrolet Blazer där vi skrev om lustkänslorna kring överdimensionerade fordon.

Nils håller inte på så mycket med fordon men kunde däremot berätta om hur han inför byggeriarbeten på sommarstugan unnade sig en extra skruvdragare.

”I kategorin maskiner påminner detta mig om att jag unnade mig en extra skruvdragare i somras. En för borren och en för bitsen. Mindre stress och mer avslappnad stugsommar.”

Här kommer en bild också. Klart inspirerande!

Själv äger jag ingen borrmaskin eller skruvdragare, vilket är ett lika stort mysterium för mig själv som för alla andra. Däremot håller jag mig med en extra diskborste för att kunna skölja ölglas utan risk för att glasen kommer i kontakt med fett och diskmedel, som ju annars stör skumbildningen.

Principen fungerar alltså i stort som smått. Unna dig en extra!

Sorry, comments for this entry are closed at this time.