RSS

Kanelbullen – den oundgängliga lyxen

En gång var jag med och planerade en reklamkampanj för försäkringsbolaget bakom en sorts avtalspension som ger det lilla extra, alltså inte folkpensionen och inte den spekulativa premiepensionen. Inte fiskbullar och inte att köra motorbåt med det vita håret fladdrande i vinden. Utan en sorts mellanvariant. Vi vred och vände på hur detta säkra men i omfång blygsamma tillägg skulle kommuniceras. När man gör reklam vill man ju gärna kommunicera indirekt, påverkan blir större när folk får tänka själva och ett enkelt grepp är att visa konsekvensen av en produkt eller tjänst. Det är till exempel därför som fotomodeller fläker sig på sportbilar på bilsalongerna. Vi landade i kanelbullen. Varför? Jo, för oavsett hur rik eller fattig du är så sitter det fint med kaffe och en kanelbulle ibland. Mångmiljardären kan ibland tröttna på champagnen och längta efter en enkel kanelbulle. Och utan kanelbullen blir livet torftigt, man överlever men det är inte roligt.

Vi rekommenderar: säkerställ ”kanelbullarna” i din tillvaro och gör det till en unning att avnjuta dessa i lugn och ro, med alla sinnen!

Sorry, comments for this entry are closed at this time.