RSS

Samtidigt, på en pub i Sandhamn…

Samma dag som Per satt i solen och smälte lunchen med lite trevlig Chablis* så var jag på konferens med jobbet ute i Sandhamn. Det var ett par timmar kvar till middagen så ett par kollegor och jag gick till puben på Sandhamns Värdshus för att dricka en öl. Lite tilltugg vore ju trevligt, men inga chilinötter tack! Vi ville inte äta så mycket att middagsaptiten skulle försvinna, men gärna något med lokal känsla. Kunde man möjligen få ett par sillbitar eller så, som en sorts svensk skärgårdstapas? Jodå, det kunde de väl plocka ihop och det visade sig smaka alldeles perfekt till ölen.

Vi borde anamma den spanska tapaskulturen med sitt förfinade småätande, det finns så mycket annat gott (och nyttigare för den delen) att peta i sig när man hänger i baren än torra och flottiga snacks. Och det är värt att ställa frågan!

Plötsligt surrade mobilen till, ett MMS från Per. Långlunch på Villa Pauli. Jag tänkte att det är trevligt när folk unnar sig saker och berättar om det, för då kan man tänka att ”vad trevligt, det ska jag också göra”. Ett år senare är vi i full gång med unnasig.se!

*Med tanke på den pågående reklamkampanjen kanske jag ska påpeka att ja, vi är stockholmare, men vi gillar Norrlands Guld också. Var sak sin tid.

Sorry, comments for this entry are closed at this time.